Bülent Uygun, 'O süreci atlattık'

/ Kaynak: AA
Bülent Uygun, 'O süreci atlattık'

SPOR Haberleri  / AA

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Torku Konyaspor ile oynayacakları lig maçı öncesinde görüşlerini dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in son iki haftasını galibiyetle kapatarak çıkış yakalayan Gaziantepspor, konuk edeceği Torku Konyaspor karşısında da 3 puan hedefliyor.Gaziantepspor, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. İlk 15 dakikası basına açık antrenmanda futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı.Teknik direktör Uygun, AA muhabirine, ligin yeni ekiplerinden Torku Konyaspor'un iyi transferler yaparak kadrosunu güçlendirdiğini belirtti.Kendilerinin de son haftalarda çıkış yakaladığını vurgulayan Uygun, "Sahamızda oynayacak olmak, kazanma adına sahada mücadele etmek, bireysel yeteneklerimizi sergilemek ve Gaziantepspor olarak da kazanan taraf olmak istiyoruz. Son iki haftadaki galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Bir an öce eski gücümüze kavuşmuş, çok daha iyi duruma gelmiş bir Gaziantepspor'u sevenlere izleteceğiz" diye konuştu.Gaziantepspor olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini anımsatan Uygun, "O süreci atlattığımızı düşünüyorum. Çok daha iyi duruma da geleceğiz. Zaman, Gaziantepspor'un ilacıydı. O zamanı da iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah bunun karşılığını da puanlarla alırız. Sakatlıkları devam eden Kemal, Muhammet ve Serdar Özbayraktar'ın tedavisi sürüyor" dedi.
Bu arada, kulüpten yapılan açıklamada, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile yönetim kurulu üyelerinin Celal Doğan Tesisleri'ne gelerek teknik heyet, futbolcu ve personelin bayramını kutladığı bildirildi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...