Adana Demirspor, derbi hazırlıklarını sürdürüyor

/ Kaynak: CHA
Adana Demirspor, derbi hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR Haberleri  / CHA

PTT 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'da 19 Ekim Pazar günü oynanacak Adanaspor derbisinin hazırlıkları sürüyor.

PTT 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'da 19 Ekim Pazar günü oynanacak Adanaspor derbisinin hazırlıkları sürüyor. nbsp;Mavi - lacivertli takım, teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde yürütürken, yöneticiler de takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Yönetim kurulunun bu hassasiyeti, teknik heyet ve futbolcuları oldukça memnun ediyor. nbsp;Teknik heyet ve futbolculara sonuna kadar inandıklarının altını çizen Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz ve Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Avukat Müslüm Susar, "Pazar günü Adanaspor karşılaşmasında kazanmak istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyete bu maçta da, bundan sonraki maçlarda da sonuna kadar inanıyoruz. Pazar günü mutlu olan taraf mavi-lacivertli camia olacak." dedi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...