Turkish Airlines Euroleague'de perde 3'te 3'le açıldı

/ Kaynak: CHA
Turkish Airlines Euroleague'de perde 3'te 3'le açıldı

SPOR Haberleri  / CHA

Turkish Airlines Euroleague'de perde 3'te 3'le açıldı. Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Galatasaral Liv Hospital, Euroleague'e galibiyetle başladı.

Turkish Airlines Euroleague'de ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital rakiplerini yenerek zorlu mücadelelerine galibiyetle iyi bir başlangıç yaptılar. nbsp;Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Montepaschi Siena karşısında iyi başladığı maçı 84 - 75'lik skorla kazanırken, Carlos Arroyo 21 sayı ile takımının skor yükünü çeken isim oldu. Sarı - kırmızılılar önümüzdeki hafta İstanbul'da Olympiacos'u konuk edecekler. nbsp;Fenerbahçe Ülker, Euroleague'de yeni olan Budivelnik karşısında zorlanmasına rağmen son periyottaki performansı ile maçı 102 - 84 kazanmasını bildi. Temsilcimizde 7 oyuncu çift haneli sayılara ulaşarak galibiyete katkı verdi. Sarı - lacivertliler gelecek hafta Barcelona ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek. nbsp;Anadolu Efes, EA7 Emporio Armani'yi 20 sayılık farkla 87 - 67 yenerken, Dusko Savanovic, Kostas Vaseliadis, Scotty Hopson, Doğuş Balbay galibiyette önemli roller üstlendiler. Temsilcimiz, gelecek hafta deplasmanda Strasbourg'un konuğu olacak.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...