Fenerbahçe'de hedef Kayseri Erciyesspor

Fenerbahçe'de hedef Kayseri Erciyesspor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de zirvede bulunan Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını da kayıpsız geçerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Zorlu maç öncesinde Kayseri Erciyesspor'da kırmızı kart cezalısı olan takımın golcü ismi Björn Vleminckx'in dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Fuat Çapa, hafta arasında Vleminckx'in yerine ileri uçta Sinan Kaloğlu'na şans vereceğini açıklamıştı.Fenerbahçe cephesinde ise önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Raul Meireles ve Bruno Alves Kayseri'ye götürülmediler. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topal ise maç kadrosunda kendisine yer buldu ama onun da durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor. Yanal'ın sağ bekte Mehmet Topuz'a yer vermesi, Emre Belözoğlu'na ise ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. İleri uçta ise Pierre Webo'nun yerine büyük ihtimalle Nijerya Milli Takımı'nda iki gol atarak çıkışa geçtiğinin sinyallerini veren Emmanuel Emenike şans bulacak.
MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ
-İki takım arasında bugüne dek oynanan 5 resmi maçın 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.
-Kayseri Erciyesspor ligde oynadığı son üç maçta da galibiyet yüzü görmedi.
-Kayseri Erciyesspor 5 golle ligin en az gol atan takımlarından bir tanesi.
-Fenerbahçe ligde oynadığı son 6 maçta yenilgi yüzü görmezken, bu maçlarda 16 puan topladı.
-Sarı-lacivertli ekip 16 golle Kasımpaşa ile birlikte ligin en fazla gol atan takımı konumunda.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...