Tribündeki Karabükspor

Tribündeki Karabükspor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da kadroda yer almayan Hamit,Bruma,Eboue, Riera ve Amrabat'ın değeri (31.5 milyon Euro), Karabükspor'un tamamından (28.3 milyon Euro) fazlaydı.

Galatasaray'da dün akşam Hamit, Bruma, Eboue, Riera ve Amrabat tribünde oturdu. Kadroda yer almayan bu 5 oyuncunun toplam değeri (31.5 milyon Euro), Karabükspor'un tüm takımından (28.3 milyon Euro) fazlaydı. Sarı-Kırmızılılar'da kontenjan sıkıntısı dün de kendini gösterdi. Roberto Mancini, sürpriz bir şekilde Dany'yi maç kadrosuna alarak Bruma'yı tribüne yolladı. Portekizli'nin yanı sıra Emmanuel Eboue, Albert Riera ve Nordin Amrabat da maç kadrosunda yer almadı. Bu isimlerin yanı sıra belindeki sakatlığı süren Hamit Altıntop da karşılaşmayı tribünden takip etti. Galatasaray'da 18'in dışında kalan
Bruma (10 milyon Euro), Hamit (4.5 milyon Euro), Eboue (6 milyon Euro), Riera (5 milyon Euro) ve Amrabat'ın (6 milyon Euro) toplam değerleri tam 31.5 milyon Euro! Sarı- Kırmızılılar'ın dün akşamki rakibi Karabükspor'un tüm kadrosunun değeri ise yalnızca 28.3 milyon Euro!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...