Derbi Aslan'ı Beşiktaş'ı devirdi

Derbi Aslan'ı Beşiktaş'ı devirdi

SPOR Haberleri

BBL'de Galatasaray Liv Hospital nefes kesen bir maçtan sonra Beşiktaş İntegral Forex'i 87-82 yendi ve 2'de 2 yaptı.

nbsp;Abdi İpekçi'de üst üste 24. maçını da kazanan sarı-kırmızılılar, ilk yarıda farkı 14'e kadar yükseltse de Beşiktaş devre sonunda farkı 3'e indirdi: 44-41. İkinci yarıya 3 üçlük isabeti ile başlayan Beşiktaş, 52-51 öne geçse de G.Saray, 3. periyodu da 63-61 önde geçti. Son üç dakikaya girilirken Beşiktaş Başantrenörü Kandemir'in aldığı teknik faulle Galatasaray farkı 9'a çıkardı. Ancak maçı bırakmayan Beşiktaş bitime 7 saniye kala Caner'in üçlüğüyle farkı 2'ye indirdi. Ender'e yapılan taktik faulden G.Saray tek sayı bulunca Beşiktaş umutlandı. Ancak Lofton'un topunu çalan Gordon'un smacı ile G.Saray maçı 87- 82 kazandı. nbsp;
Tepki salona taştı
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, basketbolcularını yalnız bırakmadı ve derbiyi Abdi İpekçi'de izledi. G.Saraylı taraftarlar da Terim için "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yaparken, Futbol Direktörü Bülent Tulun'a ise "Bülent Tulun istifa" diyerek tepkilerini dile getirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...