Yeni lider Sneijder

Yeni lider Sneijder

SPOR Haberleri

Mancini'nin özgüven aşıladığı yıldız oyuncu, takım arkadaşlarını saha içinde yönlendiren Hollandalı, Galatasaray'ın yükselen değeri oldu.

Hollanda formasıyla A Milli Takımımıza attığı golden sonra Karabükspor filelerini de 2 kez havalandıran Sneijder, Galatasaray gündeminin 1 numarası oldu. Hollanda basını, tecrübeli futbolcuyu kahraman ilan ederken, Sneijder'in bu performansıyla milli formayı hak ettiğini yazdı. İtalyanca bildiği için Teknik Direktör Roberto Mancini ile çok iyi anlaşan Sneijder'in, attığı gol öncesinde hocası ile konuşması da dikkatlerden kaçmamıştı. Mancini'nin maç sırasında sık sık uyarılarda bulunduğu yıldız oyuncu, takım arkadaşlarını Karabükspor karşılaşmasında yönlendiren isim oldu. Böylece Mancini'nin gelmesinin ardından Hollandalı futbolcu, takımın yeni lideri olarak ön plana çıktı. Bu arada dünü izinli geçiren Galatasaraylı futbolcular, çarşamba oynanacak Kopenhag maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...