Fenerbahçe'de eksik antrenman

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de eksik antrenman

SPOR Haberleri  / AA

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında, 25 Ekim Cuma günü Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sarı-lacivertlilerin, ligde dün deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u son dakika golüyle mağlup ettiği maçta ilk 11'de başlayan futbolcuların, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanda yenileme idmanı yaptıkları belirtildi. Diğer futbolcuların ise salonda kuvvet çalışması yaptığı kaydedildi. Antrenmana, gribal enfeksiyon geçiren Mehmet Topal, Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım ile sol üst arka adalesinde sertleşme olan Emre Belözoğlu'nun katılmadığı bildirildi. Emre'nin tek başına özel program dahilinde çalıştığı ifade edildi. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Meireles ve Alves'in ise takımdan ayrı çalıştıkları belirtildi. nbsp;Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...