Bilic'ten flaş ceza açıklaması 'Adaletli bir karar değil'

/ Kaynak: İHA
Bilic'ten flaş ceza açıklaması 'Adaletli bir karar değil'

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılaşmalarda kulübede olmasının takıma bambaşka bir etki yaptığını söyledi.

Siyah-beyazlıların bugün gerçekleşen antrenmanında, basın mensupları ile sohbet toplantısı yapan Hırvat Teknik Direktör Bilic, cezasının takıma olumsuz bir etkisini olmadığını ama fayda da sağlamadığını vurgulayarak, "Bende kendimi yedek kulübesinde iyi hissediyorum. Zaten gerekli hazırlıkları yapmıştık. Çok iyi bir teknik ekibimiz var. Tabi kulübede olmam takıma bambaşka bir etki yapıyor. Daha önce böyle bir ceza almadım. Neden böyle bir şey oldu onuda anlamadım. Adaletli bir karar olmadığına inanıyorum. Genel olarak iyi bir başlangıç yaptık. Çaykur Rizespor maçında çok eksiğimiz vardı. İyi bir rakiple oynadık yinede herşeyi yaptık. Tek eksiğimiz goldü" ifadelerini kullandı.
"BEŞİKTAŞ KULÜBÜ HERŞEYİN VE HERKESİN ÜZERİNDE"
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı futbolculardan İbrahim Toroman ve Sezer Öztürk'ün kavga olayı ile ilgili konunun tamamen kapandığını belirterek, "Mesele kapandı. Beşiktaş Kulübü herşeyin ve herkesin üzerinde buna başkanda dahil" dedi.
"TABİKİ TRANSFERLERİ KENDİ ARAMIZDA KONUŞUYORUZ"
Devre arası transferler olacak mı sorusu üzerine Bilic, transfer konusunu kendi aralarında konuştuklarını belirterek, "Transfer için yeteri kadar zaman var. Dünya üzerindeki en iyi kulüpler bile her zaman transferi düşünüyor" şeklinde konuştu.
"BENİ MUTLU ETMEYEN TEK MAÇ ANTALYA MAÇI OLDU"
Olaylı Beşiktaş-Galatasaray derbisinin 3-0 sarı-kırmızılıların lehine tescillenmesinin ardından Slaven Bilic, sonucun böyle olacağının bilindiğini hatırlatarak, "Türkiye'deki hakemlerde, diğer ülkelerdeki hakemler gibi insan. Hata yapmaları gayet normal. Oynadığımız tüm maçlarda sonuçlar gayet iyi. Beni mutlu etmeyen tek maç MEdicalPark Antalyaspor maçı oldu" diye konuştu.
"TÜRKİYE GRUP MAÇLARININ BAŞINDA KAYBETTİĞİ PUANLARDAN DOLAYI DURUMUNU ZORA SOKTU"
Bilic, Milli maç öncesi teknik direktör Fatih Terim'i ziyaret etmesinin sebebini açıklayarak, şöyle konuştu: "Milli takımı ziyaret ettim. Çünkü hayati bir maçtı. Ayrıca 5 oyuncumuz vardı. Onlara moral olsun istedim. Türkiye grup maçlarının başında kaybettiği puanlardan dolayı durumunu zora soktu. Hollanda çok ciddi bir rakip. İşlerin o maça kalmaması gerekiyordu. Bu durum Türk futbolu için üzüntü verici. 3 kere üst üste büyük turnuvaların dışında kalmak Türk futboluna ciddi bir darbe vurmuş oldu" açıklamalarında bulundu. nbsp;Siyah-beyazlıların Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, dünya kupasında ülkesinin İzlanda ile eşleşmesini değerlendirerek, kendilerinin favori olduğunu ve sert bir maç olacağını dile getirdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...