Ibrahimovic rüzgar gibi esti

Ibrahimovic rüzgar gibi esti

SPOR Haberleri

PSG, Zlatan Ibrahimovic'in Devler Ligi'nde ilk kez 4 gol attığı karşılaşmada Anderlecht'i deplasmanda 5-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Anderlech ile PSG Belçika'da karşılaştı. PSG, Zlatan Ibrahimovic'in 4 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini 5-0 mağlup etti. Fransız ekibinin diğer golü Edison Cavani'den geldi. Belçika'da Paris Saint Germain maça iyi başlayan taraftı. Fransız temsilcisi 17. dakikada İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic'le 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 22. dakikasında bir kez daha sahne alan Ibrahimovic şık bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

Ibrahimovic, farkı 2'ye çıkardıktan sonra da durmak bilmedi. 36. dakikada Ceza sahası dışında nefis bir şut gönderen İsveçli yıldız, hem kendisinin hem de takımının 3. golüne imza attı. Bu gol, İbrahimovic'in Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk hat-trick'i olarak kayıtlara geçti.

Geri kalan dakikalar başka gol getirmedi ve ilk yarı Fransızların 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

PSG, ikinci yarıya da hızlı başladı. Deplasman ekibi, 52. dakikada Uruguaylı forvet Edinson Cavani'nin golüyle skoru 4-0 yaptı.

İbrahimovic gollerine ikinci yarıda da devam etti. 62. dakikada çaprazdan ceza sahasına giren İsveçli yıldız, sert ve düzgün bir vuruşla kendisinin 4. takımının da 5. golünü atarak skoru 5-0'a getirdi.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Paris Saint Germain, Anderlech'i 5-0 mağlup etti.

Bu sonuçla PSG yoluna kayıpsız devam ederken, Anderlecht henüz puanla tanışamadı.

PORTEKİZ'DEN GALİP ÇIKMADI!
Grubun diğer maçında Benfica, Olimpiakos'u konuk etti. Portekiz'de oynanan karşılaşma Alejandro Dominguez ve Oscar Cardozo'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Benfica ve Olimpiakos puanlarını 4'e yüksetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...