Bayern Münih ezdi geçti

Bayern Münih ezdi geçti

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Bayern Münih, Victoria Plzen'i rahat geçti, 3'te 3 yaptı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Bayern Münih, Viktoria Plzen 'le karşı karşıya geldi. Son Devler Ligi şampiyonu rakibi karşısında gol için 25 dakika bekledi. Robben'in cezasahası içerisinde düşürülmesinden kazanılan penaltı atışını Ribery kullandı. Fransız oyuncu topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bayern 2. gol için ise fazla beklemedi. 37. dakikada Alaba, Mario Mandzukic'in pasında topu ağlarla buluşturdu ve skor 2-0'a geldi.

İlk yarı 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona ererken, Bayern ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürdü, 61'de skoru 3-0'a taşıdı. Harika bir takım organizasyonunda son vuruşu Ribery yaptı, top 3. kez Plzen ağlarıyla buluştu.

4 dakika sonra ise sahneye Bastian Schweinsteiger çıktı. Mario Götze'nin asistinde başarılı orta saha oyuncusu farkı 4'e çıkardı.

Maçta son sözü 90'da Mario Götze söyledi. Robben'in asistinde Götze topu ağlarla buluştururken, maçın skorunu ilan etti ve Bayern Münih maçtan 5-0 galip ayrıldı.

Bayern Münih bu galibiyetle puanını 9'a çıkardı. Plzen'in ise puan hasreti devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...