Didier Drogba, o bir efsane

Didier Drogba, o bir efsane

SPOR Haberleri

Chelsea'nin sözleşmesini uzatmamasının ardından yolu Çin'e düşen Drogba yarım sezonun ardından geldiği Galatasaray'ı sırtladı.

Didier Drogba... Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon yaptıktan sonra istediği 2 yıllık kontrat teklif edilmeyince Çin'in yolunu tuttu. Yarım sezon sonra da Galatasaray formasını sırtına geçirdi. "Drogba bitti" diyen de oldu, "Galatasaray'a en fazla hava katar" diyen de... Ama o, 35 yaşında olmasına rağmen en parlak dönemlerinden bile daha güçlü, daha hırslı, daha arzulu bir mücadele ortaya koyuyor. Tamamen fizik gücünü ve aklını kullanarak attığı goller, verdiği gol pasları, saha içindeki liderliği, oyun alanında yaptığı taktiksel müdahaleler, Sarı-Kırmızılı ekibe adeta seviye atlattı. Fildişi Sahilli futbolcunun performansı, dünyaya parmak ısırtıyor.
'Onu nasıl almazsınız'
İngiltere'de Chelsea, nbsp;İtalya'da da Juventus taraftarı, transfer döneminde Didier Drogba alınmadığı için yönetimlerine ateş püskürüyor. Futbol şöhretlerini yüksek ücretlerle ligine kazandıran Amerikan kulüpleri, Drogba'nın peşinde. Galatasaray ise onunla yola devam etmek istiyor. Drogba'nın yolu nereye düşer bilinmez, ama bir gerçek var ki, o da bu efsane kolay kolay bitmez. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...