Aysal, Mancini ve Drogba Olympiakos maçını izlemeye gitti

Aysal, Mancini ve Drogba Olympiakos maçını izlemeye gitti

SPOR Haberleri

Euroleague'de sahasında Olympiakos ile karşılaşan Galatasaray'a Ünal Aysal, Roberto Mancini ve Didier Drogab tribünden destek verdi

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında Yunanistan'ın Olympiakos ekibini konuk eden Galatasaray Liv Hospital, taraftar desteğini arkasına aldı. Gruptaki ilk maçında İtalya'nın Montepaschi Siena takımını deplasmanda 84-75 yenerek THY Avrupa Ligi'ne başarılı bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekibi, bu kulvarda son iki sezonun şampiyonu olan Yunan temsilcisi karşısında evindeki ilk maçta taraftarları yalnız bırakmadı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta tribünleri dolduran Galatasaray taraftarları, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına maç öncesinde moral verdi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, erkek basketbol takımını bu önemli maçta yalnız bırakmayarak tribündeki yerini aldı. Ünal Aysal, Yunan eşi Fani Grammatikogianni ile müsabakayı izlemeye gelirken, bu ikiliye Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile eşi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan eşlik etti. Öte yandan, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve sarı-kırmızılı takımın Fildişi Sahilli yıldızları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, karşılaşmayı tribünden takip etti. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol da karşılaşmayı salonda izledi. Didier Drogba'nın sık sık cep telefonuyla, sarı-kırmızılı taraftarların görüntülerini kaydetmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Fildişi Sahilli golcü, Instagram hesabından, çektiği taraftar videosunu paylaştı. nbsp;
Galatasaray Futbol Takımı'nın efsane oyuncularından AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Galatasaray Liv Hospital-Olympiakos maçını izleyenler arasında yer aldı. Protokol tribününde müsabakayı takip eden Hakan Şükür, zaman zaman yanına gelen taraftarları da kırmayarak imza verdi ve fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...