Neymar'ın ilk El Clasico heyecanı

/ Kaynak: AA
Neymar'ın ilk El Clasico heyecanı

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona'nın Real Madrid'i konuk edeceği dev maç öncesinde Neymar ilk kez tecrübe etme şansı arayacağı bu deneyim ile ilgili açıklamalarda bulundu

Barcelona'nın yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Neymar henüz La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde kendisinden beklenileni sahaya yansıtamadı. nbsp;Taşıdığı potansiyeli en kısa süre içerisinde eleştirilere yanıt vermek isteyen Brezilyalı yıldız, La Liga'nın 10. haftasında 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak El Clasico ile ilgili görüşlerini aktardı. nbsp;Forma giyme fırsatı bulduğu takdirde ilk kez Katalan kulübünün ezeli rakibi Real Madrid'e karşı Barcelona adına mücadele edecek Neymar, kendi açısından büyük önem taşıyan karşılaşmaya yönelik yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: nbsp;"El Clasico, her oyuncu için önemlidir. Bu, futbol oynayan her bireyin bir kez bile olsa oynamak ve futbol dünyasındaki yerini kanıtlamak istediği türden bir maç. Bu benim ilk 'El Clasico'm olacak ve olası bir galibiyetle harika bir başlangıç yapmak niyetindeyim. Bu iki takım arasındaki rekabet çok büyük. Hafta boyunca, basının ilgisi inanılmazdı. Bunun önemli bir maç olduğunu anladım ama her karşılaşma öncesinde ne kadar kaygı duyuyorsam, aynısı bu mücadele için de geçerli, yain kendi adıma değişen bir şey yok." (sporx)
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...