Manchester United 90'da uyandı

Manchester United 90'da uyandı

SPOR Haberleri

Ferguson döneminin ardından bocalama yaşayan Manchester United, Stoke City engelini zor da olsa geçmeyi başardı.

Premier Lig 'de geçen hafta evinde Southampton ile berabere kalan Manchester United, yine Old Trafford'da çıktığı mücadelede az kalsın Stoke City 'ye takılacaktı. nbsp; Maçın henüz 4. dakikasında defansın büyük hatasında Peter Crouch'un topu filelere göndermesiyle 1-0 yenik duruma düşen Kırmızı Şeytanlar, beraberliği ilk yarının sonlarında sağladı. Rooney'nin kaleciden dönen vuruşunu Robin van Persie'nin tamamlamasıyla 43. dakikada 1-1'e gelen mücadelede bu dengenin bozulması ise kısa sürdü. 45'te kazanılan frikikte topun başına geçen Marko Arnautovic, nefis bir vuruşla topu 90'a yolladı ve Stoke City'yi devreye 2-1 galip sokmayı başardı.
nbsp;
İkinci yarıda uzun bir süre beraberlik sayısı kovalayan ManU, hedefine 78. dakikada ulaştı. Robin var Persie'nin ortasında kafayı vuran Rooney skoru 2. kez dengeledi. İlginç olan ise tıptı ilk yarıdaki gibi ikinci yarıda da skorun dengelendikten 2 dakika sonra gol atılmasıydı. Ancak bu sefer dengeyi bozan Stoke City değil ev sahibi Manchester United olacaktı.
nbsp;
Soldan Evra'nın ortasında arka direkte bomboş durumda kafayı vuran Javier Hernandez, ManU'yu 80. dakikada 3-2 öne geçirdi.
nbsp;
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Moyes'in talebeleri maçı 3-2 kazanmayı ve puanını 14'e yükseltmeyi başardı. İlk 3 haftadaki 2 maçını kazandığından beri galibiyet yüzü göremeyen Stoke City ise 8 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...