Burak Şükür diyecek mi?

Burak Şükür diyecek mi?

SPOR Haberleri

Şükür tıpkı Burak gibi ligde üst üste 6 maçta gol atamamış daha sonra Trabzon'da gol atmıştı. Burak da Kayseri'de gol bulursa efsane ismin izini sürecek.

Futbol sonuç oyunudur… Yeşil sahaların en popüler futbolcuları da şüphesiz golcülerdir. Attıkları ya da kaçırdıklarıyla her zaman onlar konuşulur, onlar tartışılır… İşte Galatasaraylı Burak Yılmaz da son haftalarda futbol gündemimizin en popüler isimlerinden biri. Fakat yıldız oyuncu, bu dönem attıkları ile değil, kaçırdıklarıyla ön planda… Son olarak Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor filelerini sarsan Burak Yılmaz, üst üste oynadığı 6 lig maçında gol atma başarısını gösteremedi.Sarı-kırmızılı futbolcunun bu performansı, akıllara Galatasaray'ın en büyük golcülerinden biri olan Hakan Şükür'ün 2006-2007 sezonundaki suskunluğunu hatırlattı. Efsane ismin, aynı sezon içinde tıpkı Burak Yılmaz gibi ligde üst üste 6 karşılaşmada rakip fileleri havalandıramaması günlerce konuşulmuştu. Kimilerinin her şeye rağmen desteklediği kimilerinin ise eleştirdiği Hakan Şükür, suskunluğunu Trabzonspor deplasmanında bozmuş ve 6 maç sonra gol sevinci yaşamıştı. Şimdi tüm gözler Burak Yılmaz'da… Milli futbolcu, 6 haftalık sessizlikten sonra tıpkı Hakan Şükür gibi 7. maçı olan Kayserispor deplasmanında golünü atıp, bu kötü seriyi tarihe gömebilecek mi? Yoksa 'Kral' Galatasaray'da son yılların en verimsiz golcüsü olarak mı anılacak? İşte merak edilen soruların cevabını bu akşam Kayseri'de bulacağız.
'Krallar'ın yolu geçtiğimiz sezon ise önemli bir başarıda kesişmişti. Burak Yılmaz sarı-kırmızılı takımın sahasında oynadığı 6 karşılaşmada üst üste gol atıp, Hakan Şükür'ün 1996-97 sezonundaki rekorunu egale etmişti. İşte Burak Yılmaz, bu akşam meşin yuvarlağı Kayserispor ağları ile buluşturduğu takdirde gol sessizliğini bozacak ve Hakan Şükür'ün izinden bir kere daha gitmiş olacak. Tahsin Sezer - TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...