Yurtta hava durumu 27 Ekim 2013

/ Kaynak: İHA
Yurtta hava durumu 27 Ekim 2013

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu Karadeniz kıyıları sağanak yağışlı,geçmesi bekleniyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin'in kıyı ilçeleri, Van ve Bitlis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık (Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor) 20
İstanbul: Az bulutlu ve açık (Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor) 20
İzmir: Az bulutlu ve açık (Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor) 23
Adana: Az bulutlu ve açık 27
Antalya: Az bulutlu ve açık 26
Samsun: Parçalı bulutlu 18
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 17
Erzurum: Parçalı bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor) 12
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...