Beşiktaş Divan Kurulu, 'Derbi sonrasında zarara uğradık'

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Divan Kurulu, 'Derbi sonrasında zarara uğradık'

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, Süper Lig'de Galatasaray derbisindeki olaylar sonrası maddi ve manevi önemli zarara uğradıklarını söyledi

Siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan divan kurulu toplantısında konuşan Yalçın Karadeniz, futbol takımının 2013-2014 sezonuna yeni teknik heyet ve kısmen yenilenen oyuncu kadrosuyla iyi başlangıç yaptığını belirterek, "Üst üste almış olduğumuz 4 galibiyetin hepimizi ümide sevk ettiği günlerde; nereden geldiği çözülemeyen rüzgarın ve Galatasaray maçındaki saha ihlallerinin neticesinde aldığımız cezalar, puan kaybetmenin ötesinde maddi ve manevi önemli zararlara sebep olmuştur" dedi. Takımın son 5 yıldaki saha ihlalleri nedeniyle büyük zararlara uğradığını vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu: "Almış olduğumuz cezalar, bir futbol sezonunda profesyonel şubeye ayırdığımız paraya denk gelir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun buna rağmen acımasızca vermiş olduğu cezaları da ilave ederseniz, uğradığımız haksızlık ve maddi zararların hesabını siz yapın. Federasyonun vermiş olduğu kararlara karşı savunmamızı biraz daha ciddi ve kuvvetli yapmalıyız. Hepimizin elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum." Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, toplantıda, üyelerin yeni stadın yapımı konusundaki kaygılarını paylaştı. Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na üyeler yoğun ilgi gösterirken, Karadeniz, konuşmasının ardındanBeşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte, kulüp üyeliğinde 60. yılını dolduranlara plaketlerini verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...