Beşiktaş kombine bilet alacaklara duyrulur

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş kombine bilet alacaklara duyrulur

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu, '1903 kartı olmayan hiç kimseye kombine satmayacağız' dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün bugün gerçekleşen divan kurulu toplantısı devam ederken söz alan siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Metin Albayrak, "1903 kartı olmayan hiç kimseye kombine satmayacağız" dedi.

"SON 8 SEZONDA 24 MAÇIMIZ KAPATILMIŞ"
Geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylı Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili saha olaylarına karışan kişilerle alakalı gerekli savcılıklara şikayetler de bulunduklarını dile getiren Metin Albayrak, "Tüzükler uyarınca gerekli disiplin işlemleri başlatılacak. Bundan sonra biz yönetim olarak çok ciddi ve hassas davranıyoruz. Sizlerinde bildiği üzere 4 maç ceza aldık. Fakat dönüp incelediğimizde, son 8 sezonda 24 maçımız kapatılmış. Bu aşağı yukarı 2 sezon eder. Bunu takdirinize bırakıyorum. Böyle taraftarlık olmaz diye düşünüyorum. Yeni stadyumumuzda başkanımızın da dediği gibi, bundan sonra 1903 kartı olmayan hiç kimseye kombine satmayacağız" diye konuştu.


"NET BORÇ 476.822.728 TL"
Öte yandan Beşiktaş Kulübü'nün bugün gerçekleşen divan kurulu toplantısında kulübün toplam borcunun 31 Ağustos 2013 tarihi itibari ile 544 milyon 459 bin 992 TL olduğu, tahmini alacaklar düşüldükten sonra ise net borcun 476 milyon 822 bin 728 TL olacağı açıklandı. Siyah-beyazlı kulübün mali ve genel durumunu açıklayan Metin Albayrak, "Mevcut alacakları da göz önünde bulundurduğumuzda kulübümüzün net borcu 476.822.728 TL'dir" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...