Torres son dakikada golü attı, Mourinho çıldırdı

Torres son dakikada golü attı, Mourinho çıldırdı

SPOR Haberleri

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester City karşılaşmasında Torres'in son dakikada gelen golünün ardından adeta sevinçten çılgına döndü.

İngiltere Premier Lig 'de haftanın nefes kesen mücadelesinde Chelsea, Manchester City 'i 2-1 yenerken, Jose Mourinho'nun hareketleri yine maça damga vurdu. Maç boyunca yedek kulübesinde maçı heyecanla takip eden Portekizli teknik adam, zaman zaman kaçan gollerde yerinde duramadı. Chelsea'nin deneyimli teknik direktörü, Fernando Torres'in son dakikalarda gelen golünde ise adeta kendinden geçti.
Torres'in topu ağlara göndermesinin ardından yerinden fırlayan Mourinho, bir anda tribünlere doğru yöneldi ve taraftarların arasına karıştı. Mourinho golün sevincini yumruğunu havaya kaldırarak ve bağırarak kutlarken, taraftarların bazıları Portekizli teknik adama sarılırken, bazıları ise deneyimli çalıştırıcıyı öperek sevince ortak oldu.

Torres son dakikada golü attı, Mourinho çıldırdı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...