Kayseri Galatasaray maçında 7 kişi hakkında yasal işlem

/ Kaynak: DHA
Kayseri Galatasaray maçında 7 kişi hakkında yasal işlem

SPOR Haberleri  / DHA

Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçının ardından 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kayserispor-Galatasaray maçında 2 kişi, kullanılmış biletleri kullanmak ve satmaktan, 2 kişi hakaret suçundan, 3 kişi hakkında ise kasten yaralama olayına karıştıkları için haklarında yasal işlem yapıldı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, yazılı açıklamasında, "2 kişi, kullanılmış bileti kullanmak ve satmaktan, Doğu üst tribününden atlama teşebbüsünde bulunan ve diğer seyircilere hakaret eden 2 kişi hakaretten, kasten yaralama olayına karışan 3 kişi olmak üzere toplam 7 kişi hakkında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefetten yasal işlem yapılmıştır" denildi. Pazar günü Kadir Has Stadyumu'nda oynanan Kayserispor-Galatasaray maçını 12 bin biletli taraftar izlemiş, maçta 400'ü özel güvenlik, 964'ü polis 1364 güvenlik görevlisi görev yapmıştı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...