Ersun Yanal Aykut Kocaman'ı 2'ye katladı

Ersun Yanal Aykut Kocaman'ı 2'ye katladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde 9. hafta sonunda 22 puanla liderliğini sürdürürken, geçen sezonki görüntüsünden bir hayli farklı bir profil çiziyor.

Fenerbahçe 'nin ligde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunurken, geçtiğimiz sezonun 9. haftasında ise bu istatistiklerden bir hayli uzaktı. Aykut Kocamanlı Fenerbahçe 2012/13 sezonunun 9. haftasında 13 puanla ancak 8. sırada kendine yer bulabilmiş, oynadığı 9 lig maçında sadece 3 galibiyet ve 4 berberlik alırken, 2 karşılaşmayı da berabere bitirmişti.

2 KATI GOL ATTILAR

Kocaman'ın yeni sezon öncesi ani istifasıyla sarsılan Fenerbahçe yönetimi ise bu durumda Ersun Yanal'ın takımın başına getirerek ne denli doğru bir karar aldığını da ispatlamış oldu. Yanal yönetiminde 21 gol bulan Fenerbahçe, Kocamanlı son sezonunda ise 9. hafta sonunda sadece 11 gol kaydedebilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...