Yusuf Erdoğan, '5 kişi de kalsak bize galibiyet yakışır'

Yusuf Erdoğan, '5 kişi de kalsak bize galibiyet yakışır'

SPOR Haberleri

Ligin 9. haftasında oynanan Kasımpaşa ve Trabzonspor maçının ardından teknik direktörler ve bazı oyuncular maçı değerlendirdi.

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında kendi evinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, her iki takım için önemli bir müsabaka olduğunu belirterek, "Üç günde yoğun maç oynadıkları için konsantrasyon eksikliği yaşadık. Bu maçın iki takım adına da önemli. Bu maçın sonucu her iki takıma da farklı hedefler işaret verecek bir müsabakaydı. Deplasmanda oynamamıza rağmen ikinci yarı oyundan memnunum. İlk yarı sahada istediklerimizi yapamadık. Üç günde bir müsabaka oynuyoruz bunun arkasına sığınmak doğru değil. Konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Önümüzdeki maçta bu maçın telafisini yapmak istiyoruz. Bu akşam onurlu mücadele verdik. Bana göre maçın kırılma anı Henrique'nin pasında topla buluşan Olcan'ın golü kaçırmasıydı. Tüm bunlara rağmen iyi bir oyun performans çıkardık. Sadece sonuç bizim adımıza kötüydü" dedi. nbsp;Trabzonspor'da hiçbir zaman hedeflerin bitmeyeceğini belirten tecrübeli teknik adama, "Bu takım ve camianın kendini yeniden yeni hedeflere motive etme yeteneği var. Sonuçta bir maç kaybettik. Trabzonspor'da asla hedefler bitmez" diye konuştu. Basın mensuplarının hakem hakkındaki sorusuna ise Akçay, antrenörlüğe başladığından beri içinde biriken çok şeyin olduğunu vurgulayarak, maçın hakemi hakkında ise yorum yapmayacağını söyledi. Trabzonspor futbolcusu Yusuf Erdoğan, maça durgun bir şekilde başladıklarını belirterek, "Talihsiz gollerle geriye düştük. İkinci yarı sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı. İkinci yarı bize yakışır oyun sergiledik. Üçüncü golü de bulabilirdik. 10 kişi kalınca da ataklarımıza devam ettik. Sahada 5 kişi de kalsak bize galibiyet yakışır. Galibiyet için sahaya çıkıyoruz" şeklinde konuştu. Trabzonsporlu oyuncu Soner Aydoğdu, ise Kasımpaşa'yı tebrik ettiğini söyledi.
KASIMPAŞA CEPHESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. İki tarafında sahaya 3 puan için çıktığını vurgulayan Arveladze, "Güzel bir maçtı. İki takım da kazanmak için sahaya çıktı. Seyirci için çok güzel bir maç oldu ama biz hocalar için çok zordu. Taraftarlara güzel bir pazartesi akşamı yaşattık. Hafta içi çalıştıklarımızın yüzde 99'unu yaptık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Henüz 9 maç oynadık. Daha hiçbir şey yapmadık" dedi. Kasımpaşa futbolcusu Kerem Şeras ise çok zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Her maça tek tek bakıyoruz ve sonuçları da alıyoruz. İkinci sıradayız ve lig devam ediyor. Hatta bana göre lig daha yeni başlıyor" ifade etti. Lacivert-beyazlı takımın futbolcusu Adem Büyük, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımız da keşke her maç bize böyle destek olsa. İnşallah bundan sonraki maçlar da böyle olur. Önemli bir galibiyet aldık. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...