Scloari, Diego Costa'yı sildi

Scloari, Diego Costa'yı sildi

SPOR Haberleri

Çift pasaportlu Diego Costa'nın, Brezilya yerine İspanya Milli Takımı'nda oynamak istemesi, Sambaclılar'ın hocası Luis Felipe Scolari'yi sinirlendirdi.

Çift pasaportlu Diego Costa'nın, Brezilya yerine İspanya Milli Takımı'nda oynamak istemesi, Sambaclılar'ın hocası Luis Felipe Scolari'yi sinirlendirdi. Costa'nın, milyonlarca Brezilyalı'nın hayal ettiği bir formaya sırtını çevirdiğini ve 5 kez dünya şampiyon olmuş bir takımla Brezilya'da oynama şansını elinin tersiyle ittiğini ifade eden deneyimli teknik adam, Brezilya formasını giymek istemeyen bir Brezilyalı'nın kadrodan men edileceğini belirtti. Brezilya Teknik Koordinatörü olan eski Fenerbahçeli hoca Carlos Alberto Parreira ise Diego Costa'nın bundan sonra Brezilya Milli Takımı için asla düşünülmeyeceğini söyleyerek Scolari'ye destek çıktı. Öte yandan Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı José María Marín de davanın henüz sonuçlanmadığını hatırlatarak, Costa için savaşacaklarını ifade etti.(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...