Chelsea yıldızı, Cole kalmak istiyor

Chelsea yıldızı, Cole kalmak istiyor

SPOR Haberleri

Chelsea'nin başarılı sol beki Ashley Cole, sözleşme uzatmak için hazır olduğunu söyledi.

Chelsea'nin başarılı sol beki Ashley Cole, yönetime mesaj gönderdi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız sol bek, seve seve sözleşmesini uzatacağını ve Londra ekibinde uzun yıllar daha forma giyebileceğini belirtti. İşte Cole'un sözleri:
"Sezonun başında bir yıl sözleşme uzattım ve sezon sonunda bitecek. Dhaa uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Burada harika zamanlarım oldu ve harika bir kariyerim. Onlar da isterse seve seve kalırım. Zamanı gelince benim yerime de birini bulacaklar. Ryan Bertrand'ı ileride benim mevkimde bir gün seyrediyor olacağım." "Mourinho'nun değiştiğini düşünmüyorum. O her zaman aynıydı. Harika işler yaptığı ve 2 kupa kaldırdığı kulübe geri döndü. Her zaman kazanmak için oynayan bir takımız ve umarım bunu Mourinho önderliğinde gerçekleştiririz." (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...