Mamur, yeniden Kayserispor'un başkanı oldu

/ Kaynak: İHA
Mamur, yeniden Kayserispor'un başkanı oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Kayserispor Kulübü'nün bugün yapılan Olağan Üstü Genel Kurulu'nda Recep Mamur yeniden başkan seçildi.

Sarı-kırmızılı takımın Olağanüstü Genel Kurulu'nda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Divan Başkanlığı'nı yaptığı genel kurulda, Yönetim Kurulu'nun seçimi sırasında Recep Mamur'un listesi haricinde yönetim için başka bir liste çıkmadı.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, kongre sonrasında yaptığı açıklamasında, "Yönetim kendi ellerinden gelen her şeyi yaptı. Her insanın kusuru olabilir. Noksansız olmak sadece Allah'a ait bir sıfattır. Kayserispor yönetimi karşılığını görmüyor" dedi.

Recep Mamur'un listesi oy birliği ile kabul edilirken, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'nin, Recep Mamur'u ikna ettiği öne sürülüyor. Kayserispor Kulübü Başkanlığı'na yeniden seçilen Recep Mamur'un listesinde şu isimler yer aldı:
Oğuz Ortaköylu, Rıfat Pehlivan, Yücel Şahin, Mehmet Delikan, Mehmet Hızlıer, Mustafa Özhaseki, Ali Çetin, İskender Beluk, Serdar Maraşlı, Hayrullah Doğan

Yönetim Kurulu Yedek: Metin Sönmez, Mehmet Sena Kösedağ, Doğan Havur, Yusuf Mamur, Ender Taraf, Yusuf Üge, Osman Başakaraca, Mehmet Damlıer, Aydın Gölgeli, Ahmet Adı, Adem Gene
Denetim Kurulu Asil: Mustafa Uğur Enderlik, Ayhan Uzandaç, Mustafa Pasoğlu
Denetim Kurulu Yedekler: Yusuf Üge, Mehmet Rauf Postaağası, Abdulrezzak Vural
Disiplin Kurulu Asil: Mehmet Erciyes, Ahmet Osman Başatlı, Yavuz Özkeşkek
Disiplin Kurulu Yedek: Mehmet Üstündağ, Ali Livöksüzgil, Mustafa Sabri Çuhadar

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...