Kuyt ve Sneijder'e milli davet

/ Kaynak: AA
Kuyt ve Sneijder'e milli davet

SPOR Haberleri  / AA

Hollanda Milli Takımı'nın, Japonya ve Kolombiya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder alındı.

PSV'de bu sezon oynadığı başarılı futboluyla dikkatleri çeken MemphisDepay'ın ikinci kez davet edildiği kadroda, Arjen Robben, Robin van Persie ve Rafael van der Vaart gibi yıldızlar da yer aldı. Türkiye'nin de yer aldığı grubu lider tamamlayıp Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası biletini alan Hollanda, 16 Kasım'da Japonya, 19Kasım'da ise Kolombiya ile birer hazırlık maçı yapacak. nbsp;Van Gaal'ın belirlediği aday kadro şu isimlerden oluştu: Daley Blind, Jasper Cillessen (Ajax), Jeffrey Bruma, Memphis Depay, Stijn Schaars, Jetro Willems (PSV), Jordy Clasie, Daryl Janmaat, Bruno Martins İndi, Stefan de Vrij (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman, Michel Vorm (Swansea City), Nigel de Jong (AC Milan), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburg), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain).

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...