Banvit Teknik Direktörü Itoudis'den galibiyet değerlendirmesi

/ Kaynak: AA
Banvit Teknik Direktörü  Itoudis'den galibiyet değerlendirmesi

SPOR Haberleri  / AA

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Dimitris Itoudis, ULEB Avrupa Kupası'nda MTZ Skopje Aerodrom'u ymağlup etmelerini değerlendirdi.

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Dimitris Itoudis, ULEB Avrupa Kupası G Grubu üçüncü maçında Makedonya temsilcisi MTZ Skopje Aerodrom'u 85-61 yenmelerine ilişkin, "Oyuncularımız her şeylerini ortaya koydu, bundan dolayı onlara ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Itoudis, maçın ardından yaptığı açıklamada, MTZ Skopje Aerodrom takımının iyi bir basketbol kültürüne sahip olduğunu, bundan dolayı iyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Zor bir grupta mücadele ettiklerini dile getiren Itoudis, "Her sonuca açık bir grupta oynuyoruz. Bundan dolayı fazla ilerisini düşünmeden adım adım gitmek zorundayız. Bu müsabakada oyuncularımız her şeylerini ortaya koydu, bundan dolayı onlara ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
-MTZ Skopje Aerodrom cephesi-
MTZ Skopje Aerodrom Basketbol Kulübü Başantrenörü Wukoicic Vlada ise Banvit'in müsabakanın başından sonuna kadar üstün oynadığını söyledi. Vlada, şöyle konuştu: "Kabul etmemiz gerekir ki her iki takım arasında kalite ve seviye farkı var. Banvit bizden üstün bir takım. Banvit Başantrenörü'nü de tebrik etmek istiyorum. Sezon başından bu güne kadar çok takım izledim. En iyi kadro Banvit'tedir. İyi oyunculardan oluşmasına rağmen bireysel oynayan bir takım değil. Hem defansta hem de hücumda her şeyi paylaşarak yapıyorlar." Vlada, müsabakada takım olarak istediklerini yapamadıklarını dile getirerek, "Bunda Banvit takımının bu şansı bize vermemesinin de etkisi oldu. Bugünkü maçta üç gün önce oynadığımız ve son saniyelerde kaybettiğimiz Partizan maçının da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Mekodonya'da oynayacağımız maçın böyle
olacağını tahmin etmiyorum. Çok daha iyi oynayıp bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...