David Beckham, Miami'de takımını kuruyor

David Beckham, Miami'de takımını kuruyor

SPOR Haberleri

Ünlü futbolcu David Beckham Amerikan Futbol Ligi Major League Soccer'da oynayacak bir takım oluşturmak için Miami kentini seçti.

Amerikan Futbol Ligi Major League Soccer'da (MLS) oynayacak bir takım oluşturmak isteyen ünlü futbolcu David Beckham takım kurmak için Miami kentini seçti. Bir ruhsat satın alma seçeneğinin, 38 yaşındaki Beckham'ın 2007 yılında oyuncu olarak LA Galaxy katıldığı görüşmelerdeki transfer paketinin bir parçası olduğuna inanılıyor. Beckham geçen Haziran ayındaki Florida ziyaretinde Miami ihtimalinin "kendisini heyecanlandırdığını" söylemişti. Anlaşma henüz kesinleşmiş değil. Ancak dünyanın dört bir yanından 12 potansiyel yatırımcı grubunun eski Manchester United, Real Madrid ve AC Milan yıldızıyla ilişkiye geçtiği söyleniyor. Beckham son kulübü Paris St-Germain için 10 maç oynadıktan sonra Mayıs ayında futbolu bırakmıştı. MLS'de şu anda 19 takım var. Ancak ligi 2020 yılına kadar 24 takıma genişletmek umut ediliyor. Manchester City ve beyzbol takımı New York Yankees ortak girişim olarak New York City FC kuruyor. Bu takım 2015 yılında MLS'e katıldığında ligin 20. takımı olacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...