Fenerbahçe'nin CSKA zaferini Aziz Yıldırım yerinde izledi

Fenerbahçe'nin CSKA zaferini Aziz Yıldırım yerinde izledi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin CSKA Moskova'yı 86-60 yendiği karşılaşmada Başkan Aziz Yıldırım ve bir çok oyuncu tribündeki yerini aldı.

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 3. maçında Rusya'nın CSKA Moskova takımını 86-60 yendi. Karşılaşmayı Fenerbahçe Futbol Takımı'nın teknik heyeti ve çok sayıda oyuncusu da locada oturarak takip etti. İlk yarının son dakikalarında skor ekranına oyuncuların görüntüleri yansıtılırken, tribünler sarı-lacivertlilere sevgi gösterilerinde bulundu. Teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarının yanı sıra maçı izleyen futbolcular arasında Kuyt, Webo, Holmen, Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Salih Uçan, Alper Potuk, Bekir İrtegün ve Mert Günok yer aldı. Maçın ikinci yarısında teknik direktör Yanal da başkan Yıldırım'ın yanında oturdu. Bu arada, Fenerbahçe Kulübü'nün 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında başkan adayı olduğunu açıklayan Hulusi Belgü ve yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimler de maçı saha kenarındaki koltuklarda oturarak takip ettiler. Karşılaşmanın ardından basketbolcular başkan Yıldırım'ın yanına gitti. Yıldırım, oyuncuları tek tek tebrik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...