Galatasaray Mancini'yle hem atıyor hem yiyor

Galatasaray Mancini'yle hem atıyor hem yiyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Konyapsor'u 2-1 geçen Galatasaray'da Roberto Mancini yönetiminde gol bolluğu sürüyor.

Galatasaray yeni teknik direktörü Roberto Mancini döneminde oynadığı 6 maçta da hem gol attı hem de gol yedi. İlk olarak Şampiyonlar Ligi maçında Juventus ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Akhisar Belediyespor'a 2-1 kaybeden Galatasaray daha sonra 3 galibiyet aldı. Galatasaray sırasıyla Karabükspor'u 2-1, FC Copenhagen'ı 3-1, deplasmanda Kayserispor'u 4-2, sahasında Torku Konyaspor'u 2-1 yendi.

Cimbom 6 maçta 14 gol atarken kalesinde 9 gol gördü. Galatasaray bu sezon Fatih Terim yönetiminde ise 7 resmi maçta 8 gol atıp (hükmen gol dahil değil) kalesinde 10 gol yemişti.

ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET

Galatasaray Süper Lig'de üst üste 3.galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar 8.haftada sahasında Karabükspor'u 2-1, 9.haftada deplasmanda Kayserispor'u 4-2, 10.haftada sahasında Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...