E-5'te korkutan kaza

/ Kaynak: İHA
E-5'te korkutan kaza

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da E-5 karayolu Edirnekapı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza yapan aracın motoru yerinden fırladı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Topkapı Avcılar istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 VH 8901 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önündeki minibüse, ardından da bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü taklalar atarak yere savruldu. Metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü, bariyer kenarında durabildi. Üç kişinin içinde bulunduğu otomobilin motor kısmı ise araçtan koparak yola fırladı. Kazanın ardından yoldan geçen bir hemşire, ambulans gelene kadar yaralılara müdahale etti. Gelen ambulansla Okmeydanı ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'ne kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu ifade edildi.
Bir görgü tanığı, 34 VH 8901 plakalı aracın sürücüsünün alkollü olduğunu iddia ederek "Araç zikzaklar çizerek gidiyordu. Önce minibüse sonra motosiklete çarptı" dedi. Kazanın ardından bölgede trafik oluşurken, belediye görevlilerinin yolda temizlik çalışması yapmasının ardından yol yeniden açıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...