Fenerbahçe 2010-2011 sezonu kupası genel kurulda

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe 2010-2011 sezonu kupası genel kurulda

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı başlarken, Aziz Yıldırım 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını salona getirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü 2-3 Kasım 2013 Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da başladı. Açılışın ardından Kongre Divan Başkanlığı'na oybirliğiyle Ahmet Vefa Küçük, başkanvekilliklerine de Doğan Kandemir ve Adem Ceylan seçildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitler, kulübün kuruluşundan bugüne vefat eden üyeler, yöneticiler, sporcular ve çalışanlar için yapılan saygı duruşunun ardından, hep birlikte İstiklal Marşı okundu.


AZİZ YILDIRIM'IN YENİ YAŞI KUTLANDI
Açılışın hemen ardından kongreye katılanların büyük bir çoğunluğu, hep bir ağızdan, bugün yeni yaşına giren Başkan Aziz Yıldırım'ın doğum gününü 'İyi ki Doğdun Başkan' sloganlarıyla kutladı.


2010-2011 ŞAMPİYONLUK KUPASI YÖNETİM MASASINDA
Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda kazandığı Süper Lig Şampiyonluğu Kupası, Aziz Yıldırım ve Mithat Yenigün tarafından yönetim kurulu masasına konuldu. Diğer genel kurullarda olduğu gibi, kongre salonunda başkanlık divanının önüne sarı-lacivertli takımların bütün branşlarda kazandığı kupalar sergilenirken, 2010-2011 Şampiyonluk Kupası yönetim masasında yer aldı.


KİTAPLAR DAĞITILDI
Kongreye gelenlere salona girişte, Aziz Yıldırım döneminde yapılan tesisler, alınan sportif başarılar ve ekonomik atılımların yer aldığı kitapçığın yanı sıra, gazeteci Yılmaz Özdil'in "Fenerbahçeli olsam" başlıklı yazısı dağıtıldı.


GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Kongre için Fenerbahçe Ülker Sports Arena'nın girişinde ve içinde geniş güvenlik tedbirleri uygulandı. Çok sayıda çevik kuvvet aracı salonun yakınında konuşlanıp çevrede önlemler alırken, kongre üyesi kartı bulunmayanlar salona alınmadı. Başkasının kartlarıyla girmek isteyenler de tespit edilip engellendi.


FAALİYET VE DENETİM RAPORLARI KABUL EDİLDİ
Gündemde yer alan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, daha önceden kulüp üyelerine basılı bir şekilde gönderildiği için oybirliğiyle okunmuş kabul edildi. Denetim Kurulu Raporu'nun okunmasının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Tahir Perek, kulüp borçlarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Ardından raporlar hakkında görüşmelere geçildi.


ALİ ŞEN: "NE KADAR BÜYÜK BİR KULÜBÜZ"
Eski Başkanlarımızdan Ali Şen konuşma yaptı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı öpüp başarılar dileyen Ali Şen, "Fenerbahçemiz kongre yapıyor. Her yerde her televizyonda bizim kulübümüzün kongre yaptığını yayınlanıyor. Ne kadar büyük bir kulübüz. Ali Koç konuşuyor, bütün televizyonlar, başkanımız konuşuyor, bütün televizyonlar, Mehmet Ali Aydınlar bütün televizyonlar... Divan başkanımızı, divan üyemizi seçtik. Ne mutlu böyle bir birlik ve beraberliğe sahibiz. Böyle beraberliğe sahip olduğumuz sürece hiçbir güç bizi yıkamaz. Allah beraberliğimizi bozmasın Saray gibi yerde kongre yapıyoruz. Bugüne kadar hizmetler saymakla bitmez. Aziz Yıldırım'ın hizmetlerini saymaya gerek yok. Tüm adayların çaba göstermeleri Fenerbahçe aşkıdır. Herkese teker teker teşekkür ediyorum. 50 yıla yakın Türk futboluna hizmet etmiş biri olarak, insanların çaba göstermesi beni çok mutlu ediyor. Bir Fenerbahçeli olarak gelecekten umutluyum, eminim. Hepinize saygılarımı sunuyorum, adaylara başarılar diliyorum. Yarın hepimiz başkanımızı seçeceğiz. Seçilen başkan, hepimizin başkanı olacaktır. Sanki Amerikan Devlet Başkanı seçiliyor gibi her yerde Fenerbahçe var. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...