Başbakan Erdoğan, 'Yeni Türkiye'de imtiyazlara yer yok'

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan, 'Yeni Türkiye'de imtiyazlara yer yok'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında partisinin milletvekillerine hitap etti.

Başbakan Erdoğan, "Yeni Türkiye'de imtiyazlara asla yer yoktur. Türkiye'nin sahibi, bayrağın, vatanın, tüm ortak değerlerimizin sahibi 76 milyonun tamamıdır" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında partisinin milletvekillerine hitap etti. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başladı:

"11 yıldır siyasi ikbalini, üretmek yerine; AK Parti içinde nifak oluşturmaya bağlayanları hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz.Bizim fetretimiz milletin fetretidir. Bir fetret dönemine, fetret iklimine asla müsaade etmeyeceğiz.


56 yılda 43 hükümet görev yaptı. AK Parti'ye kadar hükümetlerin ortalama ömrü 16 aydır. Böyle bir ülkede istikrar ve güven olur mu?


Gençlerimiz, bu ülkede medyanın, sermayenin hükumet kurup hükumet indirdiğini biliyor mu?


Gençlerimize yeni Türkiye ile eski Türkiye'yi ve hangi engelleri aşarak Türkiye'yi bugünlere taşıdığımızı çok iyi anlatmalıyız.


Yeni Türkiye'de imtiyazlara asla yer yoktur. Türkiye'nin sahibi, bayrağın, vatanın, tüm ortak değerlerimizin sahibi 76 milyonun tamamıdır. "
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...