Arsenal Liverpool'u da devirdi, liderliği perçinledi

Arsenal Liverpool'u da devirdi, liderliği perçinledi

SPOR Haberleri

Premier Lig'de haftanın maçında Arsenal, Liverpool'u Cazorla ve Ramsey'in golleriyle 2-0 yendi ve liderliğini sürdürdü.

Premier Lig 'de 10. haftanın en önemli maçında Arsenal, sahasında Liverpool 'u konuk etti. Mücadeleye daha istekli ve coşkulu başlayan ev sahibi, henüz 19. dakikada Santi Cazorla'nın golüyle 1-0 öne geçti. Sağ taraftan Sagna'nın ortasına önce kafayla vuran İspanyol oyuncu, direkten dönen bu topu iyi takip edip tamamladı ve takımını öne geçirdi.Mücadelenin ilk devresi de bu golle Arsenal'in tek farklı üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da hücum bölgesinde daha üretken olan Arsenal, Aaron Ramsey'in harika golüyle farkı 2'ye çıkardı. Mesut Özil'in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Ramsey, muhteşem bir şut çıkardı ve 59'da skoru 2-0 yaptı.

Kalan dakikalarda ise Liverpool, birkaç kez Suarez ile gole yaklaşsa da sonuç değişmedi ve Arsenal sahadan 2-0'la galip ayrıldı. Bu sonucun ardından haftaya lider olarak giren Londra ekibi, puanını 25'e çıkarıp, rakipleriyle arasındaki farkı açtı. Liverpool ise 20 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...