AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş kimdir? Mete Memiş kaç yaşında, mesleği ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş kimdir? Mete Memiş kaç yaşında, mesleği ne?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş kimdir? Mete Memiş kaç yaşında, nereli? Mete Memiş’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Mete Memiş'ın vaatleri nedir? AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş'ın hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı olan Mete Memiş'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Mete Memiş kimdir? Mete Memiş kaç yaşında, nereli?

METE MEMİŞ KİMDİR?

Mete Memiş 1964 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Bayburt’ta, lisans eğitimini 1985 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik bölümünü tamamladı.

Öğretmenlik hayatına Kars ili Kağızman’ ilçesinde başladı. Bayburt Lisesi’nde matematik öğretmenliğinin ve müdür yardımcılığı yaptı. Ardından özel sektörde dershane müdürü ve matematik öğretmeni olarak çalıştı. 

AK Parti'nin kuruluş aşamasında Bayburt İl Teşkilatı'nın yapılanmasına fikirleriyle katkı sağladı. 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinde AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı oldu. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde Bayburt Belediye Başkanı seçildi.

Mete Memiş evli ve üç çocuk babasıdır. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...