Kemal Çebi kimdir? CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi Küçükçekmeceli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kemal Çebi kimdir? CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi Küçükçekmeceli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi kimdir? Kemal Çebi kaç yaşında, nereli? Kemal Çebi’nin mevcut mesleği nedir, evli mi? Kemal Çebi’nin vaatleri nedir? CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi’nin hayatı ve biyografisi

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi’nin hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Kemal Çebi Küçükçekmeceli mi, kimdir? Kemal Çebi nereli, kaç yaşında?

KEMAL ÇEBİ KİMDİR?

Kemal Çebi, 1956 tarihinde Trabzon’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisat Bilimleri Fakültesini 1982 yılında bitirdikten sonra SHP ve CHP de 9 yıl ilçe yöneticiliği, dört dönem Küçükçekmece CHP İlçe Başkanlığı yaptı. 15 Temmuz 2013 tarihinde İlçe Başkanlığı'ndan ayrılarak Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır. 47 yıldır Küçükçekmece’de ikamet etmektedir.

KEMAL ÇEBİ'NİN VAATLERİ

Esnafları, pazarcıları, vatandaşları, gençleri, yaşlıları, çocukları, evleri, mahalleleri, dernekleri, sokakları bir bir gezerek herkesin sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyerek onlara “Herkes adına adil ve erişilebilir bir Küçükçekmece için Fatih Mahallemizde, Bİ’Mola Engelsiz Yaşam Merkezi’ni çok yakında ilçemize kazandırıyoruz. Küçükçekmece engelleri aşan, eşit, adaletli bir kent olmaya devam edecek. Temel gıda ve hijyen ürünlerinin temin edilebileceği Halk Market uygulamasını ilçemiz genelinde başlattık. Belediyemizin sağladığı puan sistemiyle, komşularımızın ihtiyaç duydukları ürünleri alabilecekleri Halk Marketlerimizi Küçükçekmece’nin her noktasına yayacağız. İstanbul’un en donanımlı E-spor Merkezini, Küçükçekmecemize getirdik. Yüksek performanslı bilgisayarlar ve yüksek internet hızıyla gençlerimize özel bir dünya oluşturduk. Küçükçekmece’ye iki yeni stat kazandırdık, altı mevcut stadımızı da baştan aşağı yeniledik. Spor kültürüne sahip çıkan Küçükçekmeceli kulüplerimiz, sporcularımız ve taraftarlarımızın her zaman arkasındayız.” Şeklinde vaatlerde bulunmuştur. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...