Rap şarkıcısı Muti kimdir, neden tutuklandı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rap şarkıcısı Muti kimdir, neden tutuklandı?

Biyografi Haberleri

İstanbul’da Emniyet tarafından yapılan operasyonda rap müzik şarkıcıları Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, Muti olarak tanınan Mücahit Doğan, BIG lakaplı B.I. ile CAC lakaplı Ş.T. gözaltına alındı. Yapılan gözaltılardan sonra arama motorlarında “Rap şarkıcısı Muti kimdir, neden tutuklandı?” soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Rap şarkıcısı Muti kimdir, neden tutuklandı? İşte o detaylar…

İstanbul’da organize suç örgütlerine şarkı yapmak, kliplerinde silah göstermekten ve suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle operasyonda rap müzik şarkıcıları Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, Muti olarak tanınan Mücahit Doğan, BIG lakaplı B.I. ile CAC lakaplı Ş.T. gözaltına alındı.  Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah ele geçirildi.3 şüphelinin emniyette işlemleri devam ediyor. Muti olarak tanınan Mücahit Doğan hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonun ardından arama motorlarında “Rap şarkıcısı Muti kimdir, neden tutuklandı?” sorgulamaları yapılmaya başlandı. İşte, Rap şarkıcısı Muti kimdir, neden tutuklandı? Sorularının cevapları…

Rap şarkıcısı Muti kimdir, neden tutuklandı?

‘MUTİ’ MAHLASLI MÜCAHİT DOĞAN KİMDİR?

Mücahit Doğan 30.05.1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. ‘Muti’ mahlaslı Mücahit Doğan aslen Adanalıdır. Son yıllarda söyledikleri şarkılar ve klipler milyonlarca aboneye ve izlenmeye ulaşmıştırlar. İlk ünlenmesini 2017 senesinde Heijan ile birlikte çıkardığı “Yansın Geceler” isimli şarkı ile yaşadı. Daha sonra sırası ile “Abin Dızo Bramin” ve “Davay Davay” isimli şarkılar çıkardı. “Suç Ortağı” ve “Yokuş” isimli şarkıları da Heijan ile birlikte seslendirmiştir.

Mücahit Doğan hakkında şarkılarında, düet çalışmalarındaki ve kliplerde kullandıkları sözler ve yer verdikleri silahlar nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

MUTI’nin Şarkıları

  • 2021 – LA CANE
  • 2020 – Parti
  • 2020 – KEKE
  • 2020 – Hokkabazlar
  • 2020 – Sabaha Kadar
  • 2019 – Yokuş
  • 2019 – Suç Ortağı
  • 2017 – Davay Davay
  • 2017 – Abin Dızo Bremin
  • 2017 – Yansın Geceler

Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...