Para çekemeyince ATM cihazını parçaladı

Para çekemeyince ATM cihazını parçaladı

DÜNYA Haberleri

Çin'de bir kadın ATM'den para çekemeyince ATM'yi parçaladı.

Çin'de bir kadın üç kere ATM'den para çekmeye çalıştı ama başaramadı. Bu duruma çok kızan kadın, öfkesini ATM cihazından çıkardı.
Dongguan'da bir alışveriş merkezinde meydana gelen olayda kadın, kısa sürede elleriyle ATM cihazını parça parça etti. Kadın öfkeyle cihazı parçalarken çevredekiler de şaşkın bakışlarla kadını seyretti. Bazıları da bu ilginç olayı cep telefonlarının kamerasıyla kayda aldı. Kadın sadece birkaç dakika içinde koca ATM cihazını yere indirirken bu ilginç olay güvenlik kameraları tarafından da kayda alındı. Görüntülerde kadının önce cihazı yumrukladığı, sonra da hırsını alamayarak parçaladığı görülüyor. Cihazı parçaladıktan sonra da olay yerinden ayrılmayan kadının polis tarafından nbsp;nezarete alındığı bildirildi.
ATM cihazının eski model olduğu, bu yüzden kolayca parçalanabildiği açıklandı.


Para çekemeyince ATM cihazını parçaladıPara çekemeyince ATM cihazını parçaladıPara çekemeyince ATM cihazını parçaladıPara çekemeyince ATM cihazını parçaladıPara çekemeyince ATM cihazını parçaladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...