HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

DEAŞ'a ağır darbe! 2 kritik isim ve 16 üst düzey militan öldürüldü

Kaynak:
DEAŞ'a ağır darbe! 2 kritik isim ve 16 üst düzey militan öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / 

Koalisyon güçlerinin Musul'da gerçekleştirdiği hava saldırılarında DEAŞ'ın "Musul Valisi", hazine sorumlusu ile 16 komutanı etkisiz hale getirildi.

Koalisyon güçlerinin hava kuvvetlerinin örgütün işgali altındaki Musul'da gerçekleştirdiği hava saldırılarında DEAŞ'ın "Musul Valisi", hazine sorumlusu ile 16 komutanı etkisiz hale getirildi. nbsp;
Rûdaw'ın Ninova polisinden aldığı bilgilere göre, savaş uçaklarının nokta bombardımanı sonucu DEAŞ'ın valisi Nasır Şit Hamdun ve kardeşleri Omer ve Macit'in yanısıra örgütün hazine sorumlusu Aziz Sultan Aga, Musul Havaalanı yakınlarında öldürüldü.
Musul'un Tılkef nahiyesinde bir depoda, bombalı bir varilin patlaması sonucu da örgütün 16 komutanı öldü.
Rûdaw'a konuşan askeri bir kaynak, deponun örgüte ait olduğunu ve patlayıcıların saklanması için kullanıldığını söyledi.
DEAŞ'ın ilk "Musul Valisi" yine hava saldırısı sonucu öldürülmüş, ikincisi örgüt tarafından infaz edilmiş, üçüncüsü de silahlı bir grup tarafından zehirlenmişti.
Nasır Şit Hamdun, örgütün atadığı 4'üncü kişiydi.

DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...