ABD'de silahlı saldırı: 4 ölü

ABD'de silahlı saldırı: 4 ölü

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Tennessee eyaletinde iki askeri merkezde silah sesleri yükseldi. 4 kişi yaşamını yitirdi. Saldırgan vurularak öldürüldü...

Tennessee eyaletinde Amerikan donanmasına ait iki askeri tesise yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Asker alımı yapılan bir merkezde, silahlı bir salırganın araç içerisinden etrafa ateş açtığı belirtiliyor. Bu tesisten 10 km uzakta yine bir askeri tesise yönelik silahlı saldırı daha olduğu ifade ediliyor. Olaylarda 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Saldırganın öldürüldüğü de gelen bilgiler arasında. Saldırı nedeniyle çevredeki hastane ve okullarda acil güvenlik önlemleri alındı.
Chattanooga Kenti Belediye Başkanı Andy Berke, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganın önce bir askerlik kayıt ofisine ardından da yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki diğer bir askeri tesise ateş açtığını söyledi.


Saldırıda 4 kişinin öldüğünü, 3 kişinin de yaralandığını belirten Berke, saldırganın da öldürüldüğünü dile getirdi.


Saldırının nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirilirken öldürülen 4 kişinin asker olduğu belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...