CIA ajanları Rusya'da yakayı ele verdi

CIA ajanları Rusya'da yakayı ele verdi

DÜNYA Haberleri

CIA için çalışan bir ajanın Moskova'daki görüntüleri deşifre edildi.

Rus NTV kanalı, Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı'na (CIA) bağlı çalışan ajanlarınMoskova'da 'tebdil-i kıyafet' çalışırken yakayı ele verdikleri anın görüntülerini yayınladı.
Moskova'da CIA için kıyafet değiştirerek ajanlık yapan Robert Hines, Timothy Finnegan ve John Granos, kameralardan kaçamadı. Eşinin kadın arkadaşı kılığında 'siyahi bir kadın' gibi giyinen Timothy Finnegan, üzerini değiştirmek için gittiği bir restoranın gizli kameraları tarafından tespit edildi.
KADIN KILIĞINA GİRDİ
Yüzünü atkıyla kapatan ve peruk takan kırmızı montlu Finnegan, görüntülerde restoranın tuvaletine 'siyahi bir kadın' olarak giriyor, üzerini değiştirdikten sonra ise içeriden bir erkek olarak çıkıyor. Finnegan'ın sarışın kadın arkadaşı da, hemen tuvalete girerek ajanın içeride bıraktığı peruk ve giysileri topluyor.
Rusya ve ABD 'de sık sık ajan krizleri patlak veriyor. Rusya'da 2013 yılında Ryan Fogle adlı bir Amerikan ajanı yakalanarak tutuklanmıştı. Rusya adına ajanlık yapan Anna Chapman da 2010 yılında New York'ta yakayı ele vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...