Bakir İzzetbegoviç'ten taziye mesajı

Bakir İzzetbegoviç'ten taziye mesajı

DÜNYA Haberleri

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi İzzetbegoviç, Ankara saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Bakir İzzetbegoviç mesajında, Ankara'daki terör saldırısı haberini derin bir üzüntüyle aldığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk halkına başsağlığı diledi.
"Dostlarımıza karşı şefkat ve bağlılık bizim ortak geleneğimizdir" diyen İzzetbegovic, şunları kaydetti: "Bu nedenle bu dönemde de sizin ve Türk halkının yanında sağlam bir şekilde duruyor, terörü ve şiddeti bitireceğinize inanıyoruz. Korkakça yapılan bu katliamda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabır ve başsağlığı diliyorum."
Bosna Hersek Milletler Meclisi Başkanı Barişa Çolak da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz'a gönderdiği taziye mesajında terör kurbanları için başsağlığı diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...