Kadirov'dan Tasarov'a transfer teklifi

Düzenleyen:
Kadirov'dan Tasarov'a transfer teklifi

DÜNYA Haberleri

Putin'in trolü Ramzan Kadirov, Fenerbahçe maçında Putin’li tişört giydiği için kulübü Lokomotiv Moskova’nın 300 bin Euro para cezası verdiği Dimitri Tarasov’u, onursal başkanı olduğu Terek kulübüne davet etti. Kadirov, ‘Erkekçe bir tavır sergiledi’ dediği Tarasov’un cezasını ödemeye hazır olduklarını da bildirdi.

Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe maçında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in fotoğrafının yer aldığı tişört giydiği için kulübü Lokomotiv Moskova tarafından 300 bin Euro para cezasına çarptırılan ve UEFA tarafından soruşturma başlatılan Rus futbolcu Dimitri Tarasov'a sürpriz bir destek geldi.

 
Çeçen lider Ramzan Kadirov, Instagram'dan bir açıklama yaparak, Tarasov'u onursal başkanı olduğu Terek Kulübü'ne davet etti. Kadirov mesajında, "Terek futbol kulübü Lokomotiv Moskova oyuncusu Dimitri Tarasov’u kesilen cezayla birlikle satın almaya hazır. Dimitri, Terek takımında oynamak istemiyorsa biz yine de kendi imkanlarımızla kendisine kesilen 300 bin Euro para cezasını da ödemeye hazırız" diye yazdı.

 Kadirov'dan Tasarov'a transfer teklifi
Dimitri Tarasov'un eylemini erkekçe ve futbolcuyu gerçek bir Rus vatansever olarak değerlendiren Kadirov, şöyle devam etti:
 
"KÜRESEL BİR SKANDAL GİBİ ŞİŞİRİLDİ"
 
"Bana göre Lokomotiv'in orta saha oyuncusu Dimitri Tarasov gerçek bir Rus vatansever. O, Türk takımı Fenerbahçe ile yapılan maçta sahaya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in tişörtü ile çıktı. Bu onun devlet başkanına ve yurduna olan tutkusunun göstergesi. O hiçbir şekilde rakip takımı rahatsız edecek bir açıklama yapmadı. Bu olay neredeyse küresel bir skandal gibi şişirildi.
Evet, bizim Türkiye ile zor zamanlar geçiren bir ilişkimiz var ama bu sonsuza kadar böyle olmayacak. Ben futbola siyasete karıştırmak istemiyorum. Ama çok kısaca fikrimi söylemek istiyorum; Türkiye, Rusyasız yapamaz. Biraz zaman geçecek ve güney komşumuz ilişkilerin düzelmesini isteyecek.
 
"CEZAYI BİZ ÖDEMEK İSTİYORUZ"
 
Tarasov'a gelecek olursak, UEFA daha karar vermedi ama kulüp kalkıp 300 bin Euro ceza verdi. Ben Lokomotiv'in kararını tartışma niyetinde değilim. Ancak Dimitri'nin yaptığı erkekçe. Bu yüzden Terek futbol kulübü böyle bir Rus vatanseveri sorunları ile tek başına bırakmama kararı aldı. Terek, futbolcuyu cezası ile birlikte satın almaya hazır. Eğer Dimitri ve Lokomotiv bu teklifimizi kabul etmez ise o zaman, takımımız yürekten bu cezayı ödemeyi teklif ediyor.
 
"LİDER-63 TAKIMINDA DA OYNAYABİLİRSİN"
 
Dimitri, sen başını eğme. Sen başını dik tutmayı hak ettin. Dimitri, ayrıca sana çok önemli ve onurlu bir teklifim daha olacak. Bizim Lider-63 adında saygın ve onurlu kişilerden oluşan başka bir futbol takımımız daha var. Vladimir Putin resimli tişörtlerle oynuyoruz. Her yıl takım, dünya futbol yıldızları ile maç yapıyor. Lider-63 takımımızın kapısı da sana açık."

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...