Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Conde'ye doğum günü hediyesi

Düzenleyen: / Kaynak: STAR GAZETESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Conde'ye doğum günü hediyesi

DÜNYA Haberleri  / STAR GAZETESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gine Devlet Başkanı Conde'ye verdiği doğum günü hediyesi sonrası Conde'nin sempatik tavırları ve Erdoğan'a sarılması dikkat çekti.

Gine Devlet Başkanı Alpha Conde ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Conde'nin yarın doğum günü olduğunu belirterek, kendisine anlamlı bir doğum günü müjdesi verdi.

İBB'DEN 50 OTOBÜS YEDEK PARÇALARIYLA BİRLİKTE KONAKRİ'YE HEDİYE

Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Gine Başkenti Konakri'ye 50 tane otobüsü yedek parçalarıyla birlikte hediye edeceğini açıkladı, Gine'den İstanbul'a gelecek bir heyetin de teknik eğitimden geçirileceğini ifade etti.

CONDE ERDOĞAN'A SARILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri salonda bulunanlar tarafından ayakta alkışlanırken, Devlet Başkanı Conde'nin sempatik tavırları ve Erdoğan'a sarılması dikkat çekti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri:

Sayın Başkan'ın yarın doğum günü. Ben de bir doğum günü müjdesi vermek istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz Gine Başkenti'ne, Konakri'ye 50 tane otobüs hibe ediyor. Bu otobüslerin bakımlarını A'dan Z'ye yapacaklar. Ve buradan belli bir heyeti davet edip onları eğitecekler, yetiştirecekler ve yetiştirdikten sonra yedek parçalarıyla beraber bu 50 otobüsü Gine'ye gönderecekler.

Biz de hayırlı olsun diyoruz.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: STAR GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...