İsrail hükümetinden Filistinlilere yeni yaptırımlar

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İsrail hükümetinden Filistinlilere yeni yaptırımlar

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail hükümetinin, dün yaşanan olayların ardından bir dizi güvenlik önlemi alıp, medya organlarını da kapsayan yaptırımlarda bulunmayı kararlaştırdığı bildirildi.

İsrail İbrani radyosunun haberine göre, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun ofisinde dün gece yapılan toplantıda, "Filistinli gençlerin saldırıları karşısında alınacak güvenlik önlemleri" konuşuldu. Toplantıda, Filistinlilerin girişinin engellenmesi için Kudüs'ün çevresindeki tel örgülerin onarılması ve El Halil kentinin güneyindeki Terkumya bölgesine tel örgülerin konulması kararlaştırıldı.

Ülkede illegal olarak ikamet eden Filistinlilere ulaşım ve konaklama imkanı sağlayanların cezalandırılmasını öngören bir kanunun yürürlüğe girmesi konusunda atılacak adımların hızlandırılması ve propaganda yapan kanalların kapatılması, ticaret ve iş için verilen izinlerin büyük ölçüde geri çekilmesi yönünde de kararların alındığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...