Türkiye’ye sadece BOSNA ağladı!

Düzenleyen:
Türkiye’ye sadece BOSNA ağladı!

DÜNYA Haberleri

Brüksel saldırısı sonrası ülkelerini Belçika’nın bayrak renklerine boyayan ancak aynı teröre maruz kalan Türkiye’nin hiçbir zaman yanında olmayan Avrupalılara tokat gibi cevap burunlarının dibindeki Bosna Hersek’ten geldi.

Brüksel saldırısı sonrası ülkelerini Belçika’nın bayrak renklerine boyayan ancak aynı teröre maruz kalan Türkiye’nin hiçbir zaman yanında olmayan Avrupalılara tokat gibi cevap burunlarının dibindeki Bosna Hersek’ten geldi. Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’nın en önemli sembollerinden Vijecnica Kütüphanesi, Türk ve Belçika bayraklarının renkleriyle ışıklandırıldı. “Saraybosna’nın hafızası” olarak nitelendirilen tarihî kütüphane binası, iki ülke bayraklarının renklerine büründü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konsey Başkanı Bakir İzzetbegoviç’i arayıp teşekkür etti. İzzetbegoviç de son terör saldırıları sebebiyle Türkiye’ye taziyelerini ileterek yaralılara acil şifa diledi. Başbakan Davutoğlu da terör saldırılarından sonra çok destek mesajı alındığını, en anlamlılarından birinin Vijecnica Kütüphanesi’ne Türk bayrağını yansıtan Saraybosna’dan geldiğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...