PSV'den dilencilerle dalga geçen 5 taraftara 3 yıl men!

Düzenleyen:
PSV'den dilencilerle dalga geçen 5 taraftara 3 yıl men!

DÜNYA Haberleri

Hollanda kulübü, Madrid'de bir kafede otururlarken, dilencilere para karşılığı şınav çektirerek onları aşağılayan 5 taraftara 3 yıl men cezası verdi.

PSV Eindhoven taraftarları, İspanya'nın Başkent'i Madrid'de bir kafede otururlarken, dilencileri aşağılamıştı. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran görüntülerin ortaya çıkması sonrası, Hollanda kulübü belirlediği 5 kişiye men cezası verdi.

DİLENCİLERLE DALGA GEÇMİŞLERDİ

Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven'in, deplasmanda Atletico Madrid'le oynadığı rövanş maçı öncesinde konuk ekibin taraftarları, İspanya'nın başkenti Madrid'de bir kafede otururlarken, dilencilere para karşılığı şınav çektirerek aşağılamıştı.

BARDAKLARIN İÇİNE BİRA DÖKMÜŞLERDİ

Daha sonra İstanbul'dan, İspanya'ya giden Romanlar olduğu anlaşılan gruba PSV taraftarları, bozuk paralar atarak dalga geçmiş, sadaka verdikleri bardakların içine bira dökerek dalga geçmişlerdi.

3 YIL MEN CEZASI

Görüntüleri inceleyen PSV, söz konusu olaya karışan 5 taraftarın 3 yıl boyuncu statlarına alınmayacağını açıkladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...