'Brüksel'de hayat normale dönmeye başladı'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Brüksel'de hayat normale dönmeye başladı'

DÜNYA Haberleri  / AA

Belçika Başbakanı Charles Michel, Brüksel'deki terör saldırıların ardından hayatın normale dönmeye başladığını söyledi.

Michel ve Brüksel Bölge Başbakanı Rudi Vervoort, 32 kişinin öldüğü saldırılardan iki hafta sonra uluslararası medya için ortak basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Michel, konuşmasında, saldırılara hedef olan Brüksel Havalimanı'nın tamamen işler hale getirilebilmesi için çalışmaların devam ettiğini, hafta sonuna kadar günlük uçuşların normal kapasitenin üçte birine ulaşacağını kaydetti.

"Bunda başarılı olamayacaklar"
Brüksel metrosunun da en kısa sürede tamamen hizmet verir hale geleceğini belirten Michel, "Bugünkü ana mesajımız, Belçika ve Brüksel'de hayatın normale döndüğüdür. Eğer teröristler, bizi bölmeyi istiyorsa bizim de normale dönebilmek için her zamankinden daha fazla bir arada olmamız gerekiyor" dedi.

Vervoort da teröristlerin Brüksel'i ve onun temsil ettiği her şeyi öldürmek istediğini ifade ederek "Bunda başarılı olamayacaklar" diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...