Paris'te rehine krizi: 3 ölü

Paris'te rehine krizi: 3 ölü

DÜNYA Haberleri

Fransa'nın başkenti Paris yakınlarında bir evde rehine krizi yaşandı.

Fransa İçişleri Bakanlığı, polise yapılan saldırının ardından 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve bir çocuğun kurtarıldığını açıkladı.

Olay Paris'in dış mahallelerinden birinde yaşandı. Dün akşam saatlerinde silahlı bir kişinin bir aileyi rehin aldığı bilgisi polisi teyakkuza geçirdi. Magnaville'de yaşanan olayda polis eve baskın yaptı. Polis kaynakları rehinelerden bir kadının ölü bulunduğunu söyledi. 

Polis yetkilileri daha erken saatlerde silahlı saldırganın bir polisi defalarca kez bıçakladıktan sonra polisin eşini ve çocuğunu rehin aldığını kaydetmişti. 

İKNA SONUÇ VERMEDİ

Silahlı saldırgan saatlerce ikna edilmeye çalışıldı. Ancak ikna edilemeyince eve baskın düzenledi. Baskın sonucu silahlı saldırgan öldürüldü.

Russia Today'in iddiasına göre ise saldırgan ikna edilmeye çalışılırken tekbir getirerek slogan attı. Ancak bu bilgi henüz doğrulanmış değil.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...